خمیر درزگیر ژلاتین یکی از انواع محصولاتی است که میتواند برای عایق کاری و بهبود عملکرد محصولات مختلف در برابر رطوبت مورد استفاده قرار گیرد. علاوه بر اینکه انتخاب این محصول عایق با کیفیت بالا حائز اهمیت است، طرز استفاده خمیر درزگیر ژلاتین و کیفیت این خمیرهای درزگیر از اهمیت بسیار زیادی برخوردار خواهد بود. برای اینکه اطلاعات دقیقی در مورد طرز استفاده خمیر درزگیر داشته باشید و بتوانید به درستی از این محصول به عنوان یک محصول عایق کاری استفاده کنید، این مقاله را تا انتها بخوانید.
آشنایی با خمیر درزگیر
خمیر درزگیر نوعی ماده عایق کننده و پر کننده است که برای پر کردن شفافها و سوراخهای مختلف در محیطهای متفاوتی که حساس به رطوبت هستند، مورد استفاده قرار میگیرد. این خمیرها میتوانند بر پایه سیلیکون، اپوکسی و یا ژلاتین طراحی شوند که همگی نقش عایق کاری و جلوگیری از نفوذ آب و هوا را به یک محیط برعهده خواهند داشت.
این خمیرهای درزگیر میتوانند مانند یک ماده پرکننده در بسیاری از مصالح و تجهیزات ساختمانی استفاده شوند و کاربردهای بسیار زیادی نیز داشته باشند. اما عملکرد این خمیرها با چسبهای بتن و پلی اورتان متفاوت است. همانطور که دانستن همه چیز درباره چسب بتن ضروری است، طرز استفاده از خمیر درزگیر نیز به همان اندازه مهم و حیاتی خواهد بود. از این رو، این مقاله را تا انتها بخوانید.
نحوه استفاده خمیر درزگیر چگونه است؟
طرز استفاده خمیر درزگیر چندان پیچیده نیست. اما شما باید حتما طبق یک سری اصول از این خمیرهای درزگیر استفاده کنید تا از عملکرد و ویژگیهای مثبت این خمیرها بهره مند شوید. به طور کلی، خمیرهای درزگیر به دو دسته کارتریجی و قوطی تقسیم بندی میشوند که اجرای خمیر درزگیر با کارتریج نیازمند گان است، اما برای خمیر درزگیر قوطی میتوانید از وسایل مختلفی مانند قلمو یا کاردک استفاده کنید. با ما همراه باشید تا طرز استفاده خمیر درزگیر را توضیح دهیم.
- در قدم اول لازم است که سطح مورد نظر را که قرار است خمیر در آن قرار بگیرد، به طور کامل پاکسازی کنید. برای این کار میتوانید از دستمال، شویندههای مناسب و یا ترکیبات قوی تمیز کننده و ضد عفونی کننده استفاده نمایید. در صورت نیاز از اجسام نوک تیز برای خالی کردن بخش داخلی و آلوده درز خالی استفاده کنید تا مطمئن شوید که هیچ آلودگی در داخل درز باقی نمانده است.
- در قدم دوم باید خمیر درزگیر مورد نظر خودتان را آماده کنید. اگر خمیر کارتریجی را انتخاب کردهاید، آن را در گان قرار دهید. در غیر این صورت میتوانید وسایل مورد نیاز از جمله کاردک و قلمو را برای زدن خمیر درزگیر روی نواحی مختلف آماده کنید.
- مرحله سوم زدن خمیر درزگیر در ناحیه مورد نظر است. دقت کنید که خمیر باید با فشار در داخل درز مورد نظر قرار بگیرد تا کل آن را پر کند. در صورت نیاز میتوان از وسایل مختلف برای متراکم کردن خمیر در درز استفاده کرد.
- پس از پایان درزگیری با خمیر، میتوانید سطح مورد نظر و اطراف آن را تمیزکاری کنید و منتظر بمانید تا خمیر به طور کامل خشک شود.
اجرای خمیر درزگیر به صورت چند لایه
طرز استفاده خمیر درزگیر در شرایطی که عمق درز ایجاد شده بسیار زیاد است، کمی با شرایط معمول متفاوت خواهد بود. بهتر است که در صورت عمقی بودن سوراخ و درز، در ابتدا درز را به طور کامل تمیزکاری کنید و سپس خمیر درزگیر را به صورت لایه لایه اجرا کنید. در واقع ابتدا یک لایه در سطح مورد نظر اجرا و آن را متراکم کنید.
سپس وقتی که خمیر به گیرایی اولیه رسید، دوباره لایه بعد را روی لایه اول خشک شده اجرا نمایید. این فرآیند را تا زمانی که به عمق مورد نظر برسید و کل سطح پوشش داده شود ادامه دهید. با لایه لایه اجرا کردن خمیر درزگیر مطمئن میشوید که درزگیری و عایق کاری به درستی انجام شده است.
چقدر طول میکشد تا خمیر درزگیر خشک شود؟
یکی از مهمترین مواردی که باید در مورد طرز استفاده از خمیر درزگیر به آن توجه داشته باشید، خشک شدن این خمیرها است. به طور کلی، توصیه میشود که حتما خمیرهای درزگیر را در زمانی مورد استفاده قرار دهید که حداقل چند ساعتی نیازی به استفاده از آن محیط نداشته باشید. چون خمیرهای درزگیر در هنگام قرار گرفتن در معرض رطوبت کیفیت خود را از دست میدهند.
بسته به ترکیبات به کار رفته در خمیر درزگیر، مدت زمان گیرایی نهایی و خشک شدن آنها متفاوت است. اما معمولا یک تا دو روز زمان نیاز است تا این خمیرها به طور کامل خشک شوند. پس از آن میتوانید مجددا طبق روال قبل از آن محیط استفاده کنند.
نکات مهم برای استفاده از خمیر درزگیر
در صورت نیاز به استفاده از خمیر درزگیر برای درزگیری و عایق بندی تجهیزات و وسایل مختلف در صنایع متفاوت باید حتما از خمیر درزگیر باکیفیت استفاده کنید. خمیرهای درزگیر بی کیفیت ممکن است به مرور زمان دچار پوسیدگی شوند و عملکرد خود را از دست بدهند. از این رو پیشنهاد میکنیم که حتما از خمیرهای درزگیر درجه یک استفاده کنید و در هنگام استفاده نیز به نکات زیر توجه داشته باشید.
- حتما دستورالعمل و طرز استفاده خمیر درزگیر که از سوی تولید کننده اعلام شده است را بررسی کنید. در صورت نیاز به رعایت یک سری شرایط خاص مانند رعایت دما، میتوانید از خمیر در شرایط مناسب استفاده کنید.
- دقت کنید که خمیرهای درزگیر ممکن است سمی باشند و برای پوست و سیستم تنفس ضرر زیادی را به همراه داشته باشند. پس سعی کنید که در هنگام استفاده از خمیر درزگیر از دستکش و ماسک استفاده کنید.
- خمیر درزگیر باید به طور کامل سطح مورد نظر را پوشش دهد. از این رو با فشار انگشت و یا اجسام نوک تیز خمیر را به سمت داخل درز فشار دهید. اگر حجم خمیر کاهش پیدا کرد، مجددا از یک لایه دیگر خمیر روی سطح استفاده کنید.
- دقت کنید که خمیر درزگیر باید حتما در یک محیط عاری از گرد و غبار و کثیفی اجرا شود. همچنین خشک بودن محل اجرای این خمیر بسیار مهم است.
خرید خمیر درزگیر مرغوب با قابلیت کشسانی عالی از هلدینگ آیژه
در این مقاله در مورد نحوه استفاده از خمیر درزگیر با شما صحبت کردیم. این نوع خمیر عملکرد بسیار مناسبی برای عایق کاری دارد و همین موضوع کاربرد آن را در صنایع مختلف افزایش داده است. خمیر موم درزگیر ژلاتین پی کی 250 گرمی P.K. gelatin seam sealer یکی از بهترین خمیرهای درزگیر موجود در بازار است که میتوانید آن را با قیمت مناسب و کیفیت عالی از هلدینگ ساختمانی آیژه سفارش دهید.
این محصول از سوی شرکتی ایرانی به نام پرستو کمان تولید شده و جزء خمیر درزگیرهای مرغوب و درجه یک است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و نحوه خرید میتوانید با شماره تلفن 09118426332 در ارتباط باشید.