چسباندن کاشی روی یک سطح به صورت ایمن آنقدر حائز اهمیت است که پیشنهاد میکنیم حتما این کار را با کمک چسبهای باکیفیت انجام دهید. اگرچه در گذشته از انواع ملات برای چسباندن کاشی استفاده میشد، ولی در حال حاضر با توجه به تولید چسبهای اختصاصی کاشی، میتوان از این چسبها برای چسباندن کاشی و سرامیک به صورت ایمن استفاده کرد.
یکی از سوالات رایجی که از سوی افراد پرسیده میشود این است که نحوه استفاده از چسب کاشی پودری چگونه است؟ به هر حال برای اینکه بتوانید به خوبی این کاشیها را روی هر سطحی نصب کنید، باید بدانید که چگونه باید از این چسبها استفاده نمایید. به همین خاطر در ادامه این مقاله قصد داریم در مورد روش استفاده از چسب کاشی پودری برای چسباندن سرامیک و کاشی صحبت کنیم.
چسب کاشی پودری چیست؟
چسب کاشی، از جمله چسبهای اختصاصی است که میتواند برای چسباندن کاشی روی سطوح مختلف مورد استفاده قرار گیرد. این چسبها به دو دسته چسبهای خمیری و پودری تقسیم بندی میشوند. چسبهای پودری قیمت مقرون به صرفهتری دارند و به راحتی میتوان از آنها برای چسباندن کاشی و سرامیک استفاده کرد. در حال حاضر برندهای متنوعی اقدام به تولید این چسبها کردهاند و همین موضوع به شما این امکان را میدهد تا بر اساس نیاز خود، این چسبها را سفارش دهید.
مزایای استفاده از چسب کاشی پودری
استفاده از ملات برای چسباندن انواع کاشی و سرامیک میتواند محدودیتهای زیادی را به وجود آورد. به خصوص اینکه این کار هم هزینه زیادی را به همراه دارد، هم باعث چسباندن دقیق و حرفهای کاشیها روی دیوار و سطح مورد نظر نخواهد شد. چسبهای کاشی پودری انتخابی هوشمندانهتر نسبت به ملاتهای قدیمی هستند.
این چسبها به راحتی و با مخلوط شدن با مقداری آب، به یک چسب خمیری مانند خوب برای چسباندن کاشی و سرامیک تبدیل میشوند. گیرش عالی و امکان استفاده از این چسبها با قیمت مناسب، از جمله مزایای آنها محسوب میشود. مزایای دیگری نیز برای استفاده از این چسبها وجود دارند که در ادامه به آنها اشاره میکنیم.
- مقاومت بالا در برابر رطوبت پس از خشک شدن
- کاهش هزینههای ناشی از عایق کاری به دلیل ایجاد خاصیت عایق در سطح
- کاهش هزینهها و دردسرهای ناشی از ملات کشی
نحوه استفاده از چسب کاشی پودری
چسب کاشی پودری یکی از انواع چسبهای موجود در بازار است که برای چسباندن کاشی و سرامیک مورد استفاده قرار میگیرد. این چسبها برخلاف چسبهای خمیری دارای ساختار پودر مانند هستند و برای اینکه بتوان آنها را برای چسباندن کاشی و سرامیک استفاده کرد، نیاز است که حتما مقداری آب به آنها اضافه شود.
نحوه استفاده از چسب کاشی پودری ساده است. حتی اگر تخصص زیادی در رابطه با این کار نداشته باشید، میتوانید با یک چسب خوب مانند چسب کاشی پودری تاوکس کار چسباندن کاشیها را انجام دهید. همچنین میتوانید از ماله کاشیکاری برای ایجاد شیار روی چسب و افزایش استحکام چسبها استفاده کنید. در ادامه مقاله در مورد نحوه استفاده از چسب کاشی پودری برای نصب این کاشیها روی سطوح مختلف صحبت میکنیم.
1- زیرسازی سطح:
اولین مرحله برای استفاده از چسب کاشی پودری، زیرسازی سطح است. برای اینکه بتوانید به خوبی کاشیها را روی یک سطح بچسبانید، باید حتما سطح را تمیز و عاری از آلودگی کنید. هر گونه گرد و خاک و کثیفی میتواند باعث کاهش گیرش چسب شود و مشکلات زیادی را به وجود آورد.
اگر قرار است کاشیها را روی سطوح خاصی مانند آسفالت، سطوح دارای کاشی و… نصب کنید، باید حتما زیرسازی سطح را با کمک پرایمر انجام دهید. در غیر این صورت چسب نمیتواند به خوبی کاشیها را در جای مناسب نگه دارد و حتی ممکن است پس از چند روز، کاشیها یکی از پس از دیگری از دیوار جدا شوند.
2- ترکیب کردن چسب پودری با آب و تهیه خمیر:
در مرحله دوم و زمانی که مطمئن شدید سطح مورد نظر شما به طور کامل آماده شده است، باید اقدام به تهیه خمیر چسب کنید. برای این کار نیاز به ترکیب کردن پودر چسب با آب دارید. درصد ترکیب این چسبها با آب توسط سازنده آنها مشخص شده است که توصیه میکنیم حتما به این نکته توجه داشته باشید. چون چسبهایی میتوانند به خوبی کاشیها را روی یک سطح نصب کنند که ویسکوزیته و غلظت مناسبی داشته باشند.
3- آغشته کردن سطح یا کاشی به چسب:
پس از آماده کردن خمیر چسب با کمک چسب کاشی پودری، نوبت به نصب کاشیها میرسد. نحوه استفاده از چسب کاشی پودری بسیار ساده است. فقط کافیست که مقداری از این چسب را پشت کاشیها بزنید و کاشیها را یکی پس از دیگری روی سطح مورد نظرتان نصب نمایید. اگر تمایلی به انجام این روش برای چسباندن کاشی نداشتید، میتوانید سطح دیوار را به چسب آغشته کنید. در این صورت دیگر نیازی نیست که تک تک کاشیها به چسب آغشته شوند. ولی سرعت العمل شما برای نصب کاشیها روی سطحی که چسب زده شده، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
4- چسباندن کاشی روی سطح مورد نظر:
همانطور که در مرحله قبل ذکر کردیم، پس از آغشته کردن کاشی یا سطح مورد نظر به چسب خمیری نوبت به چسباندن کاشیها میرسد. معمولا با کمک یک سری ابزارهای مخصوص روی این چسبها شیار ایجاد میکنند تا گیرش آنها بهبود پیدا کند. در نهایت اگر چسباندن کاشی روی سطح مورد نظر به درستی انجام شود، میتوانید با خیالی راحت از زیبایی کاشیها لذت ببرید.
در صورت وجود رطوبت روی سطح، چطور کاشیها را نصب کنیم؟
نحوه استفاده از چسب کاشی پودری زمانی ساده است که سطح مورد نظر شما دارای شرایط ایده آل برای چسباندن کاشی باشد. رطوبت سطح میتواند دردسر بزرگی را برای نصب کاشی ایجاد کند و باعث طولانیتر شدن پروسه نصب کاشیها روی دیوار شود. به همین خاطر اگر رطوبت زیادی روی سطح مورد نظر شما برای نصب کاشیها وجود دارد، حتما باید از مقدار بیشتری چسب استفاده کنید و اجازه دهید تا این چسب به خوبی باعث ایجاد گیرش شود.
ممکن است زمان زیادی برای خشک شدن چسب روی سطوح مرطوب مورد نیاز باشد. ولی در هر صورت اگر قادر به کاهش رطوبت یک سطح نیستید، میتوانید با این کار کاشیها را روی دیوار بچسبانید.
خرید چسب کاشی پودری از فروشگاه آیژه
در این مقاله شما را با نحوه استفاده از چسب کاشی پودری آشنا کردیم. اگر میخواهید با کمک این چسبها، به خوبی کاشیها را روی دیوار بچسبانید، باید حتما از چسبهای باکیفیت استفاده کنید. فروشگاه آیژه زیر مجموعه هلدینگ ساختمان سازی آیژه است که توانسته بهترین چسبهای پودری و خمیری کاشی را به شما ارائه کند. فقط کافیست که بر اساس حجم و نیاز خود، یکی از انواع چسبهای کاشی پودری این فروشگاه را انتخاب کرده و با شماره تماس 01342244635 با پشتیبانان سایت ارتباط برقرار کنید.