نحوه استفاده از چسب کاشی خمیری

چسباندن کاشی روی سطح دیوار می‌تواند یکی از دغدغه‌های اصلی افرادی باشد که در زمینه نصب کاشی و سرامیک فعالیت می‌کنند. با این حال با وجود روی کار آمدن چسب‌های مخصوص کاشی، این دغدغه افراد نیز تا حد زیادی برطرف شده است. استفاده از چسب کاشی خمیری به شما این امکان را می‌دهد تا به راحتی کاشی‌ها را روی دیوار نصب کنید و دیگر دغدغه چسباندن کاشی روی دیوار را نداشته باشید.

با این حال ممکن است با نحوه استفاده از چسب کاشی خمیری آشنایی نداشته باشید. به همین خاطر در ادامه این مقاله قصد داریم در مورد نحوه استفاده از این چسب‌ها برای چسباندن کاشی با شما صحبت کنیم.

چسب کاشی خمیری چیست؟

چسب کاشی خمیری یکی از انواع چسب‌های مخصوص کاشی است که با ماده‌های پلیمری تولید شده است. این چسب‌ها برخلاف چسب‌های پودری، نیازی به آماده سازی ندارند و می‌توانند به صورت خمیری و آماده روی سطح مورد نظر مورد استفاده قرار گیرند. در حال حاضر برندهای بسیار متنوعی اقدام به تولید چسب کاشی خمیری کرده‌اند که شما می‌توانید بر اساس نیاز و شناختی که از این برندها دارید، چسب کاشی مورد نظر خود را خریداری کنید.

هر یک از انواع چسب‌های کاشی خمیری در بسته بندی‌های متفاوتی تولید می‌شوند. به طور مثال، چسب کاشی و سرامیک خمیری AT10 در بسته بندی 12 کیلوگرمی تولید شده و می‌توانید آن را برای چسباندن انواع کاشی در یک پروژه بزرگ مورد استفاده قرار دهید. همچنین اگر نیاز به خرید چسب‌هایی با حجم کوچک‌تر دارید، می‌توانید از سایر چسب‌های خمیری کاشی استفاده کنید.

آماده سازی سطح برای استفاده از چسب کاشی خمیری

یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که باید قبل از آموزش نحوه استفاده از چسب کاشی خمیری به شما توضیح دهیم، آماده سازی سطح است. متاسفانه برخی از افراد بدون اینکه توجهی به این موضوع داشته باشند، مراحل چسباندن کاشی‌ها را روی دیوار انجام می‌دهند. اما بعدا متوجه می‌شوند که چسب گیرایی خوبی روی سطح مورد نظر ندارد. دلیل این موضوع بی کیفیت بودن چسب نیست، بلکه به دلیل تمیز نبودن سطح مورد نظر این مشکل به وجود می‌آید.

حتما سطح مورد نظر را از گرد و خاک و چربی پاک کنید و سپس از چسب کاشی خمیری استفاده نمایید. هر گونه آلودگی می‌تواند چسبندگی چسب را روی سطح کاهش دهد و باعث عدم گیرایی کاشی‌ها روی دیوار با استحکام بالا شود.

آماده سازی سطح‌های صاف و صیقلی برای چسباندن کاشی

در صورتی که سطحی که قرار است کاشی روی آن نصب شود، خیلی صاف و صیقلی باشد، می‌بایست حتما روی سطح شیارهایی ایجاد شود تا چسب بتواند گیرایی بهتری داشته باشد. همچنین شما می‌توانید از عایق رطوبتی بین سطح صاف و صیقلی و چسب ایجاد کند تا کارکرد چسب بهبود پیدا کند.

آماده سازی کاشی‌های قدیمی برای چسباندن کاشی‌های جدید روی آن

در صورتی که نیاز به نصب کاشی روی کاشی‌های قدیمی خانه خود را دارید، ابتدا می‌بایست روی کاشی‌های قدیمی شیار ایجاد کنید. چرا که سطح کاشی‌های قدیمی دارای ساختار صیقلی مانند بوده و نمی‌توان کاشی‌های جدید را با چسب خمیری روی آن‌ها نصب کرد.

آماده سازی سطح پوشیده شده با کاغذ دیواری

برخی از افراد تصور می‌کنند که امکان استفاده از کاشی روی کاغذ دیواری‌ها وجود دارد. ولی واقعیت این است که چسباندن کاشی روی کاغذ دیواری می‌تواند باعث جدا شدن کاغذ دیواری‌ها از روی دیوار و افتادن کاشی‌ها شود. از این رو حتما باید کاغذ دیواری‌هایی که روی دیوار نصب شده‌اند را جدا کنید. سپس با کمک پرایمر روی آن را بپوشانید و بعد مراحل چسباندن کاشی را آغاز نمایید.

آماده سازی سطح گچی برای نصب کاشی

سطوح گچی می‌توانند برای چسباندن کاشی گزینه خوبی محسوب شوند. ولی برای اینکه عایق رطوبتی میان گچ و چسب ایجاد شود، بهتر است که یک روز قبل از نصب کاشی‌ها، روی آن‌ها را پرایمر نصب کنید تا سطح عایق رطوبتی مناسبی داشته باشد. سپس می‌توانید به راحتی از چسب خمیری کاشی استفاده کنید.

نحوه استفاده از چسب کاشی خمیری

حال که با نحوه آماده سازی سطح جهت نصب کاشی‌ها با چسب کاشی خمیری آشنا شدید، نوبت به آشنایی با نحوه استفاده از چسب کاشی خمیری می‌رسد. به طور کلی، تفاوتی وجود ندارد که چه نوع چسب خمیری را برای نصب کاشی مورد استفاده قرار دهید. به طور مثال، چسب کاشی خمیری رومولو در بسته بندی 1 کیلوگرمی، می‌تواند انتخابی عالی برای نصب کاشی و سرامیک روی دیوار باشد. برای استفاده از چسب کاشی خمیری، باید در ابتدا با مراحل استفاده از این چسب‌ها آشنا شوید که در ادامه به این مراحل اشاره می‌کنیم:

مراحل استفاده از انواع چسب خمیری

ابتدا سطح مورد نظر را مطابق با توضیحات داده شده در این مقاله آماده کنید تا هیچ گونه آلودگی، گرد و خاک و چربی روی سطح باقی نماند.

  • یک دستکش مناسب و عینک ایمنی برای جلوگیری از تماس چشم‌ها با چسب کاشی را آماده کنید و حتما قبل از شروع کار آن را بپوشید.

نکته مهم: در صورتی که چسب کاشی خمیری در تماس با چشم و پوست شما بود، با آب فراوان 15 الی 20 دقیقه محل مورد نظر را شستشو دهید.

  • درب چسب کاشی خمیری را باز کنید و کمی آن را هم بزنید تا چسب برای استفاده آماده شود.
  • از یک کاردک مناسب برای زدن چسب روی پشت کاشی‌ها استفاده کنید. حدود 60 درصد از پشت کاشی باید به چسب آغشته شود. در نظر داشته باشید که ضخامت چسب کاشی روی پشت آن باید حدود 4 میلی متر باشد. با دقت از کاردک برای پخش کردن چسب کاشی استفاده کنید.
  • کاشی‌ها را با دقت روی دیوار قرار دهید و محکم کنید. دقت داشته باشید که این چسب‌ها در مجاورت هوا خشک می‌شوند، پس با دقت آن‌ها را در کنار هم قرار دهید، چرا که اصلاح آن‌ها بسیار دشوار است.
  • سپس درب چسب کاشی خمیری را به صورت محکم ببندید تا هوا وارد چسب نشود. در غیر این صورت به سرعت چسب خشک شده و برای دفعات بعدی قابل استفاده نیست.
  • به مدت 48 ساعت صبر کنید تا چسب خمیری خشک شود و به گیرش نهایی برسد. پس از آن می‌توانید با کمک پودر بندکشی، بندکشی نهایی را انجام دهید.

جمع بندی

در این مقاله در مورد نحوه استفاده از چسب کاشی خمیری با شما صحبت کردیم. خوشبختانه این چسب‌ها بدون نیاز به آماده سازی، به راحتی برای چسباندن کاشی و سرامیک مورد استفاده قرار می‌گیرند. فقط کافیست که طبق مراحل توضیح داده پیش بروید و آماده سازی سطح را نیز انجام دهید. در صورت نیاز به خرید چسب کاشی خمیری باکیفیت نیز می‌توانید به سایت آیژه مراجعه کنید و این چسب‌ها را با بهترین قیمت سفارش دهید. همچنین با تماس با شماره 01342244635 می‌توانید مشاوره رایگان با پشتیبانان مجموعه آیژه در مورد محصولات ساختمانی داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

قالب ساخت و ساز و معماری و شرکت
بازگشت به بالا