چسب کاشی چیست + انواع و برتری های چسب کاشی نسبت به ملات

اگرچه بسیاری از متخصصین نصب کاشی می‌دانند که چسب کاشی چیست؟ اما هنوز هم سوالات بسیار زیادی در مورد ماهیت این چسب‌ها و مزایایی که برای استفاده دارند، وجود دارد. چسب کاشی یکی از انواع چسب‌های ساختمانی است که کاربردهای بسیار زیادی در امر ساختمان سازی داشته و با ترکیباتی که دارد می‌تواند به راحتی امکان چسباندن کاشی و سرامیک را فراهم کند. آشنایی با چسب کاشی و مزایای استفاده از این چسب به شما این امکان را می‌دهد تا با خیالی راحت چسب‌های کاشی و سرامیک را جایگزین ملات‌های قدیمی که برای نصب کاشی و سرامیک مورد استفاده قرار می‌گرفتند، کنید.

چسب کاشی چیست؟

چسب کاشی یکی از انواع چسب‌های ساختمانی است که همانطور که از نامش مشخص است، برای چسباندن کاشی و سرامیک به سطوح مختلف از جمله دیوار، کف زمین و … مورد استفاده قرار می‌گیرد. این چسب به دلیل داشتن قدرت چسبندگی بالا جایگزین بسیار خوبی برای ملات سیمانی است و می‌تواند برای چسباندن کاشی و سرامیک با حداکثر ایمنی مورد استفاده قرار گیرد.

ترکیبات چسب کاشی شامل سیمان پرتلند، رزین‌ها و سایر ترکیبات تقویت کننده هستند که می‌توانند چسبندگی کاشی و سرامیک را در هر فضایی تضمین کنند. این چسب‌ها در حال حاضر به یکی از مصالح پایه برای اجرای کاشی و سرامیک تبدیل شده‌اند. چرا که اکثر افراد نصاب کاشی و سرامیک می‌دانند که استفاده از چسب کاشی کثیف کاری کمتری را به همراه دارد و می‌تواند با حداکثر ایمنی کاشی و سرامیک‌ها را در جای خود تثبیت کند.

انواع چسب کاشی چیست؟

به عنوان یک خریدار چسب کاشی در ابتدا باید بدانید که به کدام یک از انواع این چسب‌ها نیاز دارید؟ چسب‌های کاشی در حال حاضر در دو نوع چسب‌های سرامیکی و خمیری موجود هستند که هر کدام کاربردهای متنوعی در امر ساختمان سازی دارند. در ادامه مقاله قصد داریم شما را بیشتر با این دو نوع از چسب‌های کاشی و سرامیک آشنا کنیم.

چسب کاشی خمیری

یکی از انواع چسب‌های کاشی موجود در بازار که احتمالا نام آن را تا به حال شنیده‌اید، چسب کاشی خمیری است. این چسب مقاومت بالایی در برابر نفوذ آب و رطوبت دارد. به همین خاطر در محیط‌های بیرونی که چسباندن کاشی و سرامیک با متریال مقاوم به آب نیاز است، استفاده از چسب کاشی خمیری می‌تواند مزایای بسیار زیادی را به همراه داشته باشد. بنابراین، کاربرد چسب خمیری بیشتر در مناطق پربارش و با رطوبت بالا است و توصیه می‌شود که این چسب‌ها به عنوان اصلی‌ترین گزینه برای چسباندن کاشی و سرامیک مورد استفاده قرار گیرد.

چسب کاشی خمیری می‌تواند روی دیوارهای گچی اجرا شود. بنابراین، در شرایطی که محدودیتی برای استفاده از چسب کاشی پودری وجود داشته باشد، چسب کاشی خمیری می‌تواند این محدودیت‌ها را برطرف کند. این چسب مقاومت بالایی در برابر فشار و کشش دارد. چسب‌های کاشی خمیری دارای تنوع بالایی در بازار کشور ایران هستند که یکی از بهترین آن‌ها چسب کاشی و سرامیک خمیری AT10 است. این چسب نیاز به آماده سازی ندارد و به صورت آماده برای چسباندن کاشی و سرامیک قابل استفاده می‌باشد.

چسب کاشی پودری

چسب کاشی پودری یکی دیگر از انواع چسب‌های کاشی است که احتمالا نام آن را شنیده‌اید. این چسب همانطور که از نامش مشخص است، به صورت پودری تولید شده است و باید برای مصرف آن چسب را با آب ترکیب کنید تا حالت خمیری پیدا کند. چسب کاشی پودری نسبت به چسب خمیری چسبندگی کمتری دارد و این موضوع محدودیت‌هایی را برای استفاده از این چسب برای دیوارهای گچی دارد. بنابراین، در صورت نیاز به اجرای کاشی روی دیوارهای گچی باید حتما از چسب کاشی خمیری استفاده کرد.

پودر چسب کاشی بیشتر در شرایطی که نیاز به استفاده از کاشی روی دیوارهای آجری، موزاییک و سنگ می‌باشد، مورد استفاده قرار می‌گیرد. این چسب‌ها مقاومت بالایی در برابر رطوبت ندارند. بنابراین، استفاده از آن‌ها در مناطق مرطوب می‌تواند حساسیت زیادی را به همراه داشته باشد و بهترین است در چنین شرایطی چسب‌های خمیری را جایگزین کرد. چسب‌های کاشی پودری دارای تنوع بالایی در بازار هستند و رنگ‌های مختلفی نیز دارند. چسب کاشی پودری پارسیکا Parsica یک نوع چسب پایه سیمانی است که با رنگ خاکستری به فروش می‌رود.

مزایای استفاده از چسب کاشی- آیژه
مزایای استفاده از چسب کاشی- آیژه

مزایای استفاده از چسب کاشی

اگرچه هنوز هم ملات ساختمانی می‌توانند برای چسباندن کاشی و سرامیک مورد استفاده قرار گیرند، ولی شاید این سوال برای شما مطرح شود که مزایای استفاده از چسب کاشی چیست؟ چرا چسب کاشی به عنوان بهترین جایگزین برای ملات ساختمانی جهت نصب کاشی و سرامیک محسوب می‌شود؟ چسب‌های کاشی می‌توانند به عنوان بهترین چسب‌های ساختمانی برای چسباندن کاشی و سرامیک شناخته شوند. مزیت‌های زیر از جمله مزایای مصرف این چسب‌ها به جای ملات محسوب می‌شوند.

• قدرت چسبندگی بالا

حساسیت نصب کاشی و سرامیک در هر سطحی می‌تواند نیاز به مصرف چسب‌ها را با قدرت بالا چندین برابر کند. قدرت چسبندگی بالای چسب کاشی به شما این امکان را می‌دهد تا با ضمانت ایمنی بالا مراحل کاشی کاری را انجام دهید. قدرت چسبندگی چسب‌های کاشی به دلیل ترکیبات موجود در این چسب‌ها بالا است و می‌توان این موضوع را یکی از دلایل اصلی برتری چسب‌های کاشی دانست.

• مقاومت بسیار بالا

چسب کاشی مقاومت بالایی در برابر فشار دارد. فقط کافیست که اجازه دهید این چسب خشک شود تا متوجه استحکام فوق العاده آن شود. چسب کاشی و سرامیک خمیری می‌توانند با مقاومت بالا در برابر رطوبت، حتی برای مناطق مرطوب نیز قابل استفاده باشند. این مقاومت و قدرت چسبندگی این چسب‌ها است که ایمنی کاشی کاری را در زلزله افزایش می‌دهد.

• مقاوم در برابر رطوبت و آب

استفاده از ملات در شرایطی که رطوبت فضا بالا است، می‌تواند محدودیت‌های زیادی را به همراه داشته باشد. چسب کاشی می‌تواند در برابر رطوبت هوا مقاومت بالایی از خود نشان دهد. به طوری که پس از خشک شدن این چسب، احتمال نفوذ آب و رطوبت به دیوار سازه به حداقل می‌رسد. بنابراین، برای اجرای کاشی در مناطق مرطوب مانند سرویس بهداشتی و حمام استفاده از چسب کاشی مزایای بیشتری را به همراه دارد.

• سهولت در اجرا

یکی از چالش‌های اصلی در امر ساختمان سازی، اجرای دکوراسیون داخلی است. چسب کاشی به دلیل نحوه استفاده ساده‌ای که دارد، امکان نصب کاشی و سرامیک را با حداکثر سهولت برای شما فراهم می‌کند. سبک بودن این چسب یکی از دلایلی است که باعث می‌شود اجرای آن ساده‌تر باشد.

• صرفه اقتصادی

با استفاده از چسب کاشی نیاز کمتری به ملات‌های دیگر جهت نصب کاشی و سرامیک دارید. این موضوع می‌تواند باعث صرفه جویی در هزینه‌های شما شود. به صرفه بودن استفاده از چسب کاشی باعث شده تا بتوان این روش را به عنوان بهترین روش برای چسباندن کاشی و سرامیک دانست.

از کجا می‌توانیم بهترین چسب کاشی و سرامیک را بخریم؟

حال که متوجه شدید چسب کاشی چیست؟ احتمالا این سوال برای شما مطرح شده است که از کجا می‌توانید این چسب‌ها را تهیه کنید. فروشگاه اینترنتی آیژه در زمینه فروش محصولات ساختمانی فعالیت می‌کند. اگر نیاز به خرید چسب کاشی و سرامیک دارید، می‌توانید به این سایت مراجعه کرده و یا با شماره 01342244635 تماس گرفته و هر یک از انواع چسب‌های پودری و خمیری را تهیه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

قالب ساخت و ساز و معماری و شرکت
بازگشت به بالا