چسباندن دندان با چسب 123 امکان پذیر است؟ + خطرات

مراقبت از دندان یک اصل مهم برای جلوگیری از آسیب به آن است که متاسفانه بسیاری از افراد به آن توجهی ندارند. آسیب دیدگی دندان نیاز به استفاده از دندان مصنوعی را جدی‌تر می‌کند. افراد زیادی در سنین بالا از دندان مصنوعی استفاده می‌کنند یا پس از ترمیم دندان مجبور به استفاده از روکش دندانی می‌شوند. گاهی اوقات دندان‌های مصنوعی می‌شکنند و یا روکش دندان از روی دندان می‌افتد. در چنین شرایطی بسیاری از افراد به فکر چسباندن دندان با چسب 123 می‌افتند، اما آیا انجام این کار درست است یا فقط صدمه جدی را به دندان‌ها و لثه وارد می‌کند؟ با ما همراه باشید تا بیشتر نحوه چسباندن دندان با چسب 123 و جزئیات آن را به شما توضیح دهیم.

چسباندن دندان با چسب 123 چگونه است؟

چسباندن دندان با چسب 123 یکی از سوالات رایج افرادی است که دچار مشکل شکستگی دندان طبیعی و مصنوعی و افتادن روکش دندان شده‌اند. قبل از اینکه بخواهیم دقیق‌تر در مورد این موضوع صحبت کنیم، باید ماهیت چسب 123 را درک کنیم. این چسب یک چسب شیمیایی دو جزئی است که از دو جزء هاردنر و مایع چسبنده تشکیل شده است که برای رسیدن به نتیجه نهایی باید مایع چسبنده روی دندان قرار بگیرد و روی آن اسپری هاردنر زده شود.

بنابراین، چسب 123 یک چسب شیمیایی است که در تماس با بافت زنده بدن مانند پوست، لثه، دندان و… می‌تواند خطراتی را ایجاد کند. اما آیا نمی‌توان از چسب 123 برای چسباندن دندان استفاده کرد؟ پاسخ هم مثبت است، هم منفی! چسباندن دندان‌های مصنوعی که در تماس مستقیم با بدن و پوست قرار نمی‌گیرند با این چسب بلامانع است. اما زمانی که می‌خواهید دندان طبیعی خودتان را بچسبانید، هیچ گاه از این چسب استفاده نکنید.

خطرات چسباندن دندان با چسب 123
خطرات چسباندن دندان با چسب 123

چسباندن دندان مصنوعی با چسب 123

دندان مصنوعی یک نوع دندان غیر طبیعی است که می‌تواند به صورت کامل یا جزئی دندان‌های از دست رفته شما را پوشش دهد. این دندان‌ها از جنس پلیمرهای مختلف از جمله پلیمر پروپیلن، آکریلیک و… هستند که می‌توانند بدون ایجاد حساسیت در دهان قرار بگیرند و از آسیب به لثه و بافت‌های اطراف آن جلوگیری کنند. گاهی اوقات دندان مصنوعی به دلیل استفاده نامناسب و یا ضربه می‌شکند که این موضوع می‌تواند برای افراد نگران کننده باشد.

معمولا افرادی که ترمیم دندان مصنوعی را انجام می‌دهند، می‌دانند که چسباندن دندان مصنوعی با چسب باکیفیت بسیار مهم است. بسیاری از این افراد برای ترمیم و چسباندن دندان مصنوعی شکسته از چسب 123 استفاده می‌کنند.

به دلیل اینکه این چسب‌ها در تماس مستقیم با دهان و لثه قرار نمی‌گیرند، اگر باکیفیت باشند استفاده از آن‌ها بلامانع است. اما حتما باید از چسب‌هایی استفاده کرد که قدرت چسبندگی بسیار بالایی دارند و در برابر رطوبت دهان و دندان مقاومت خوبی از خود نشان می‌دهند. علاوه بر این، چسب‌هایی که برای چسباندن دندان مصنوعی استفاده می‌شوند، باید بدون بو باشند تا پس از قرار دادن این دندان‌ها در لثه شاهد ایجاد بوی بد در دهان نباشیم. چسب 123 میتراپل 400 میلی لیتر mitreaple 400ml یک نوع چسب باکیفیت است که می‌تواند برای چسباندن دندان با چسب 123 مورد استفاده قرار گیرد. این چسب دارای ماندگاری حداکثری، چسبندگی قوی و استحکام بالایی است و هیچ گاه دچار آسیب جدی نخواهد شد.

چسباندن روکش دندان با چسب 123

روکش دندان یک محصول سرامیکی و محکم است که می‌تواند روی دندان ترمیم شده و عصب کشی شده قرار بگیرد و نقش مهمی را در محافظت از آن ایفا کند. چسباندن روکش دندان روی تاج با کمک چسب‌های پزشکی انجام می‌شود تا ضمن اینکه بتوان از باز شدن چسب در محیط مرطوب دهان جلوگیری کرد، بتوان شاهد استحکام دندان‌ها نیز بود. چسباندن روکش دندان باید به گونه‌ای انجام شود که هیچ فاصله‌ای میان تاج دندان و روکش وجود نداشته باشد. در غیر این صورت، صدمه جدی به دندان وارد شده و ممکن است شاهد آسیب‌های جدی به دندان‌ها باشیم.

چسب 123 قطعا یک چسب غیر پزشکی است که برای در تماس بودن با بافت زنده‌ای مانند دندان مناسب نمی‌باشد. چسباندن روکش دندان با چسب 123، یک عمل کاملا غیر اصولی بوده و به هیچ یک از افراد توصیه نمی‌شود. اولا که شما با استفاده از چسب‌های 123 بخش زیادی از مواد شیمیایی را وارد دهان خودتان می‌کنید که همگی سمی هستند و می‌توانند خطرات جدی را برای سلامت بدن به همراه داشته باشند. دوما اینکه این چسب‌ها غیر پزشکی هستند و ممکن باعث خوردگی و آسیب به تاج دندان شوند. علاوه بر این، با زدن چسب 123 به تاج دندان و چسباندن روکش دندان روی آن، یک فاصله میان دندان و روکش آن ایجاد می‌شود که می‌تواند بسیار جدی و خطرناک باشد و عامل عفونت برای دندان شما شود.

خطرات چسباندن دندان با چسب 123

متاسفانه بسیاری از افراد صرفا به دلیل اینکه تصور می‌کنند چسب 123 قدرت چسبندگی بالایی دارد، آن را برای کاربردهای مختلفی انتخاب می‌کنند. به طور مثال چسباندن ناخن مصنوعی با چسب 123 بسیار متداول شده است. غافل از اینکه این نوع چسب در تماس با پوست می‌تواند خطرات جدی را به همراه داشته باشد. برای چسباندن دندان با چسب 123 نیز این شرایط صدق می‌کند. این چسب به واسطه اینکه تاثیر بدی روی دهان و دندان شما دارد، می‌تواند برای چسباندن دندان‌های شما بسیار مضر باشد. از جمله خطرات استفاده از چسب 123 برای دندان می‌توان به موارد زیر اشاره نمود.

1. افزایش احتمال عفونت در دهان و دندان

چسب 123 یک چسب شیمیایی است که می‌تواند خطرات جدی را برای دهان و دندان به همراه داشته باشد. اگر این چسب را در دهان استفاده کنید، احتمال تجمع باکتری‌ها و میکروب‌ها افزایش پیدا می‌کند و این موضوع خطر جدی را برای بروز عفونت در دهان و دندان به وجود می‌آورد.

2. ایجاد فاصله میان روکش و دندان

اگر قصد چسباندن روکش روی دندان را دارید و از چسب 123 استفاده کنید، مطمئن باشید که فاصله ایجاد شده میان روکش و دندان باعث خطرات جدی در سلامت شما شده و تجمع باکتری‌ها و میکروارگانیسم‌های مضر را به همراه دارد.

3. ایجاد خوردگی در دهان و لثه

ممکن است چسب 123‌ای که برای چسباندن دندان استفاده می‌کنید واکنش شیمیایی با بزاق و بافت طبیعی پوست شما بدهد و باعث خوردگی لثه، بافت استخوانی دندان و تاج شود. این موضوع خرابی‌های جدی را در دهان شما به وجود می‌آورد و نیاز به ترمیم دندان و یا حتی کشیدن دندان‌ها را تشدید می‌کند.

چسب 123 استفاده کنیم یا نکنیم؟

چسب 123 یک چسب شیمیایی قوی با قدرت چسبندگی عالی و سرعت بسیار بالا برای اجرا است، اما برای استفاده در بافت‌های بدن و چسباندن دندان توصیه نمی‌شود. از این رو چسباندن دندان با چسب 123 اصلا اصولی و ایمن نیست. اگر برای کاربردهای مختلف دیگر مانند چسباندن مصالح، فلزات، بتن و مواد ساختمانی نیاز به چسب قوی داشتید، می‌توانید این چسب را استفاده کنید. در غیر این صورت استفاده از این چسب به جای چسب‌های پزشکی توصیه نمی‌شود.

از طریق فروشگاه ساختمانی آیژه امکان خرید چسب یک دو سه فراهم شده است. در صورتی که می‌خواهید بدانید این چسب‌ها برای کاربرد مورد نظر شما مناسب هستند یا خیر، با شماره تلفن کارشناسان آیژه 09118426332 در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

قالب ساخت و ساز و معماری و شرکت
بازگشت به بالا